Ürünlerimizin İçindekiler

Sizin güvenliğiniz bizim mutlak önceliğimizdir

Uluslararası İngilizce siteyi keşfedin

L’Oréal olarak yüz yılı aşkın bir süredir kendimizi güzelliğe adadık.

Kozmetik ürünlerimizin kalitesini, etkinliğini ve güvenliğini sağlamayı garanti ediyoruz.

Güzellik rutininizin sizin için önemini ve her şeyden önce bir güven meselesi olduğunu bildiğimiz için ürünlerimiz ve içeriklerimiz hakkında tüm sorularınıza cevap vermeyi taahhüt ediyoruz.

Ürün güvenliği taahhüdümüz

Tüm tüketicilerimize, medikal uzmanlarımıza (doktorlar, dermatologlar) ve güzellik profesyonellerine (kuaförler, güzellik uzmanları) kaliteli ve güvenli kozmetik ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz.

Ürünlerimizin güvenilirliği için ürün tasarımının ilk aşamalarından ürünlerin pazara sunulmasına kadar derinlemesine devam eden 4 aşamalı bir değerlendirme süreci yürütüyoruz.

1. Kozmetik ürünlerimizi oluşturan ham maddelerin derinlemesine araştırılması*

2. Ürünlerimizde ham madde kullanımının değerlendirilmesi

3. Çok çeşitli testlerle ürün toleransının doğrulanması

4. Kozmetik ürünlerimizin piyasaya sürüldükten sonra da devamlı olarak izlenmesi

Ürünlerimizin temelindeki kalite

Tasarımdan ham madde tedariğine; ambalajlamadan üretime ve dağıtıma kadar kalite

L’Oréal'de, her gün, endüstriyel ve operasyonel mükemmelliğe ulaşmak için çalışıyoruz. Kalite üstlendiğimiz her şeyin merkezinde yer alıyor. Amacımız, size her zaman en yüksek kalite standartlarında uygun kozmetik ürünleri sunmaktır.

Her adımda titiziz ve kalite standartlarımız bağlı kuruluşlarımızın her birinde, bütün markalarımızda ve ürettiğimiz her üründe geçerlidir. Personelimiz, yasal gereklilikler çerçevesinde tasarlanmış şirket içi standartlara bağlıdır.

Ürünlerimizin, üretimin her aşamasında mümkün olan en yüksek kalitede olmasını amaçlıyoruz. Üretim döngüsü boyunca, her ürün yaklaşık 100 kalite kontrolünden geçiyor.

Tüketicilerimizin sağlık ve güvenliği, L’Oréal için her zaman mutlak bir öncelik olmuştur. Hayvanları korumaya verdiğimiz destek gibi.

L'Oréal, ürünlerinin hiçbirini veya herhangi bir bileşenini hayvanlar üzerinde test etmemektedir ve 30 yıldan fazla bir süredir alternatif yöntemleri önceliklendirmektedir.

L'Oréal, kendi ürünlerine yönelik olarak Araştırma departmanı tarafından desteklenen çok sıkı bir güvenlik değerlendirme prosedürü geliştirmiştir. Ayrıca L'Oréal, hayvan testleri sivil toplum tarafından veya yasal bir çerçeve içerisinde gündeme getirilmeden çok önce, L'Oréal ürün güvenliğini değerlendirmek amacıyla hayvanları içermeyen yeni yöntemler kullanmayı taahhüt etmiştir.

Bu konuda gerçek bir öncü olan L'Oréal, 1979'dan bu yana hayvanlara alternatif olarak deney ortamında güvenlik testlerini özenle hazırlamak için insan derisi modellerini laboratuvarlarda yeniden yapılandırmaktadır. O zamandan beri, L'Oréal Lyon'da (Fransa) ve Şangay'da (Çin) yeniden yapılandırılmış ciltlerin üretildiği bir Episkin merkezine sahiptir.

L'Oréal, 30 yıldan fazla süredir alternatif yöntemlerin geliştirilmesi konusunda ön safhalarda yer almaktadır.

 L’Oréal 1989 yılında, yasal yönetmelik gereğinden 14 yıl önce, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyi tamamen sonlandırdı. L'Oréal bugün artık içeriklerini hayvanlar üzerinde test etmiyor ve hiçbir istisnayı kabul etmiyor. 

Buna rağmen belirli sağlık otoriteleri, Çin'de hala olduğu gibi bazı kozmetik ürünler için hayvanlar üzerinde test yapmaya karar verebilir. L'Oréal, alternatif test yöntemlerinin tanınması ve hayvan testlerinin tamamen ve kesin bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlamak için 10 yıldan fazla süredir Çinli yetkililer ve bilim insanlarıyla birlikte çalışan en aktif şirkettir. Bu çabaları sonucunda, 2014'ten beri Çin'de üretilen ve satılan şampuan, vücut yıkama ve belirli makyaj ürünleri gibi bazı ürünler artık hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Odaklanmak Sorularınıza cevaplarımız

Güzelliğinizin her şeyden önce bir güven meselesi olduğunu bildiğimiz için, ürünlerimiz ve içerikleriyle ilgili sorularınıza cevap vermeyi taahhüt ediyoruz.