Liliane Bettencourt'un vefatı L'Oréal'de hepimiz için derin bir üzüntü anıdır.

Liliane Bettencourt asla unutamayacağımız, harika bir kadındı.

Onu tanıyanlarınız, tıpkı benim gibi, eşine az rastlanan bir kadın olarak anısını koruyacaktır.

Liliane Bettencourt girişimciliğin, doğal merakın daima desteklenmesi ve bizim için çok değerli olan yeni fikirler üretilmesi konusunda her zaman çok cesur oldu. Sadeliği, bağımsız ruhu ve ışıltısı onu tanıyanların hepsine derinden ilham verdi.

On yıllar boyunca, kurucumuzun ruhunu, babasının ruhunu, Eugène Schueller'i bizlere aktardı. Mükemmellik arayışı ve en yüksek standartlarla hayatımızdaki kadın ve erkeklere derin bir saygı gösterdi.

Güleryüzlülüğü ve nezaketiyle bizi her zaman cesaret etmeye, risk almaya, ilerlemeye teşvik etti. L'Oréal'i küresel bir lider haline getirme arzusunu tam olarak gerçekleştirmek için bu muhteşem serüvenin her adımında bizimle birlikteydi.

Bütün bunlar için ona minnettarız.

1957'de babasının ölümü üzerine Liliane Bettencourt, L'Oréal'e olan sarsılmaz bağlılığını ve desteğini defalarca gösterdi. L'Oréal'in sürekliliğini sağlayan ve başarılarla sürekli gelişimine imkan tanıyan hissedarların istikrarını sağladı. Stratejimizi uzun vadeli olarak öngören, bir şirket için nadir bulunan, hatta yeri doldurulamaz bir değer oldu.

Her an, L'Oréal'e olan derin bağlılığını gösterdi ve L'Oréal'in her zaman uzun ömürlü olmasını sağladı.

Kızı Françoise Bettencourt Meyers tüm ailesi adına, L'Oréal'a olan bağlılığını ve sadakatini yineleyerek dünya çapındaki tüm ekiplere ve yöneticilere olan güvenini tekrar dile getirdi.

L'Oréal'in çalışanları adına Françoise Bettencourt Meyers, eşi Jean-Pierre Meyers ve oğulları Jean-Victor ve Nicolas'a, bu acılı zamanlarında en samimi taziyelerimi ve en içten sevgilerimi iletmek isterim.

Jean-Paul Agon