New York, NEW YORK – 11 Aralık 2015 – L’Oréal tarafından bugün yapılan bir açıklamayla L’Oréal Grup Başkanı ve CEO’su Jean-Paul Agon’un WWD Beauty Inc tarafından 2015 Yılının Vizyoneri ödülüne layık görüldüğü duyuruldu. Bu ödül, Agon’un dünyanın bir numaralı güzellik markasında üstlendiği liderlik rolünün tescillenmesi anlamına geliyor.

Bay Agon 10 Aralık’ta New York’ta düzenlenen bir törenle ödülünü aldı.

“Bu ödülü almış olmaktan dolayı son derece mutluyum ve bu ödülü tüm L’Oréal ailesi adına alıyorum. Sorumluluğum her zamankinden daha büyük ve sadece bir ‘yol gösterici’ olmaktan ziyade gerekli olan dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi gerektiriyor. Bu büyüleyici dünyada, dönüşümün hızı aslında oyunun ta kendisi.”

L’Oréal’in 106 yıllık tarihindeki küresel ölçekte başarı kazanmış beş CEO’dan biri olan Bay Agon kariyerinin tamamını bu şirkette geçirdi. Bay Agon’un başarısı 21.yüzyılın gerekliliklerine uygun yeni bir L’Oréal yaratma vizyonunda yatıyor: daha evrensel, daha dijital ve daha sürdürülebilir bir L’Oréal. Bay Agon yaptığı birçok küresel atılımla şirketi pazardaki tüketiciler için daha çekici bir hale getirecek ve evrensel vizyonu sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde organize etti. Şirkette meydana getirdiği dijital dönüşümle şirketin tüketicilerle olan ilişkilerini dönüştürdü ve 2013 yılında başlattığı ve Sharing Beauty With All adını verdiği prorgramla L’Oréal’i sürdürülebilir bir şekilde ve ahlaki sınırlar ve sorumluluklar çerçevesinde büyütmeyi başardı.

Beauty Inc 2015 Yılının Vizyoneri Ödülü

Penske Medya Şirketi tarafından aylık olarak yayınlanan ve moda, güzellik ve satış konularını içeren dergi tarafından yılda bir kez düzenlenen  WWD Beauty Inc Ödülleri’nde yenilikçi fikirlere, girişimlere ve ürünlere ödüller verilmektedir.  Bu yıl altıncısı düzenlenen “Yılın Vizyoneri” ödülü organizasyonun dönüm noktasıdır ve törende vizyon sahibi lidere herkese örnek olacak liderlik vasıflarından ve güzellik endüstrisine yaptığı katkılardan dolayı ödül verilmiştir.