L'Oréal Türkiye, Dünyanın en büyük gençlik buluşmasına katıldı

Dünyanın en büyük gençlik buluşması ‘One Young World’ Dublin’de düzenlendi. L’Oréal’in beşinci kez delegasyon yolladığı, gençleri dünya liderleriyle bir araya getiren zirvede “Sürdürülebilir Gelişim” konusunda bilinci arttırmak için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Gençleri dünya liderleri ile bir araya  getiren dünyanın en büyük zirvelerinden biri olan ‘One Young Wolrd’ 15-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Dublin’de düzenlendi. Beş yıl önce iki İngiliz reklamcı Kate Robertson ve David Jones tarafından gerçekleştirilen “One Young World” organizasyonu her yıl 18-30 yaş arasındaki üniversite öğrencisiyle çalışandan oluşan 1500 kişiyi dünya liderleriyle buluşturuyor.

Türkiye’den önemli üniversitelerinden konferansa katılan 10 öğrenci ve L’Oréal’in global heyetinde L’Oréal Türkiye’yi temsilen yer alan Hande Aydın (L’Oréal Profesyonel Pazarlama Müdür) üç gün boyunca dünya liderleriyle sohbet etme ve birikimlerinden faydalanma fırsatı buldu. L’Oréal, zirveye Ar&Ge, pazarlama, finans, insan ilişkileri gibi birçok farklı departmanlarından çalışan 35 kişilik delegasyon ile beşinci kez katıldı.

Eski Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kofi Annan, İrlanda Eski Başbakanı Mary Robinson, Nobel Barış ödülü sahibi Prof. Muhammad Yunus gibi birçok uluslararası ünlü konuşmacının katıldığı konferansta ele alınan en çarpıcı konular; sürdürülebilirlik, gelişim, döngüsel ekonomi, iklim adaleti, dönüşümcü liderlik, çeşitlilik, cinsiyet ayrımcılığı, insan hakları, eğitim ve sosyal ticaret oldu.

Konferansın geleceğin liderleri ile bugünün dünya liderlerini biraraya getirmesinin önemine değinen L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Canan Karacan konuşmasına şu şekilde devam etti; “ 4 gün süren konferans farklı kültür ve coğrafyaları temsil eden 1500 genç yeteneği bir araya getirirken, sürdürülebilir bir dünya hedefi doğrultusunda ortak sinerji sağlanan, önemli çıkarımlarda bulunulan bir platform olarak da öne çıkıyor. 180 ülkeden gelen gençlerin dünya liderleriyle geleceği masaya yatırmalarını çok önemsiyoruz. L’Oréal olarak beşinci kez delegasyon yolladığımız bu kıymetli konferansa L’Oréal Türkiye’den de temsiliyet sağladık. Bu konferansta yer alan L’Oréal çalışanları konferansta belirlenen konular kapsamında şirket için bir “Sürdürülebilirlik Projesi” gelişitirip global yönetim kuruluna sunacaklar. Bu konferansın şirketimiz için de sürdürülebilir gelişim konusunda önemli ufuklar açtığını mutlulukla gözlemliyoruz.”

L’Oréal Türkiye

Dünyanın 1 numaralı güzellik şirketi L’Oréal Grubu bünyesinde 1980'li yıllardan bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren L’Oréal Türkiye,  kadın ve erkeklerin tüm güzellik ihtiyaçlarını karşılayan  ürünler sunuyor. L’Oréal’in küresel büyüme için belirlediği ‘bir milyar yeni müşteri’ hedefine en çok katkıyı sağlayan ülkeler arasında yer alan ve kendi bölgesi olan Doğu Avrupa’da stratejik bir konuma sahip L’Oréal Türkiye, faaliyet alanlarında pazarın genel büyümesinin üzerinde bir performans gösteriyor.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 'Herkes için güzellik' misyonunu sahiplenen L'Oréal Türkiye, globaldeki asırlık bilgi ve deneyimini “Tüketici Ürünleri”, “Lüks Ürünler”, “Profesyonel Ürünler” ve “Aktif Kozmetik” bölümleri ile tek bir çatı altında sunuyor. Türkiye'de bulunan 21 markası ve 1 fabrikasıyla yerel markalara da yatırım yaparak sektöre ve ekonomiye daha fazla değer katıyor. L'Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmeliyet arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de herşey  güzellik’ için demeye devam ediyor.

Bersay İletişim Danışmanlığı / 0212 337 51 00

Gizem Ülgür / Tel: 0212 337 52 60 / GSM: 0554 829 23 48 / gizem.ulgur@bersay.com.tr
Anıl Erbayrak / Tel: 0212 337 51 17 / GSM: 0553 317 46 06 / anil.erbayrak@bersay.com.tr