L'ORÉAL TÜRKİYE, ECZACILIK BULUŞMASINDA GELECEĞİN ECZANESİNİ KURDU

Güzellik sektörünün lider şirketi L'Oréal’in Aktif Kozmetik Divizyonu, Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması’na sponsor oldu. L'Oréal Türkiye, bu büyük buluşmada geleceğin eczanesi kurdu ve müşteri deneyiminin daha fazla öne çıktığı vizyonunu gösterdi. Ayrıca Lider Eczacı Hizmet ve Deneyim Yarışması’nda Türkiye’nin en iyi uygulamalarını gerçekleştiren eczaneler ödüllendirdi.

L'Oréal Türkiye Aktif Kozmetik Divizyonu, 28-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması’na sponsor oldu. Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) tarafından düzenlenen buluşmada L'Oréal Türkiye, eczanelerde satılan LRP, Vichy, Skin Ceuticals ile Türkiye’de yeni satışa sunulan CeraVe markası yer aldı.

Eczacıların buluştuğu Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması’na, geleceğin eczanesini kuruldu. Geleceğin eczanesi, içerisinin rahatlıkla görünmesini sağlayan saydam tasarımı ve yoğun müşteri deneyimini ön plana çıkarıyor. Müşterilerin ürünleri test edebileceği alanlar, cilt ve saç analiz alanları, bakım alanı, dijital görseller ve günümüz dünyasının vazgeçilmezi teknoloji, geleceğin eczanesinde de başrol oynuyor.

Etkinlikte ayrıca L'Oréal Türkiye’nin özel davetiyle Fransa’dan etkinliğe katılan Eczacı Jerome Cartier ve Yunanistan’dan katılan eczacı Lemonia Varvara konuşmalarıyla büyük ilgi topladı. Farklı ülke ve toplumlardaki eczacılık alışkanlıklarını ve farklılık gösteren beklentileri aktaran değerli konuşmacılar, katılımcılara deneyimleriyle ilham verdiler.

L’Oréal Aktif Kozmetik Divizyonu, bu vizyon ile eczanelerde samimi bir ortam kurmayı ve aynı zamanda da giderek daha talepkar olan müşteriyi ikna edebilmek adına daha fazla uzmanlık sunmayı amaçlıyor.

L'Oréal Türkiye Aktif Kozmetik Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, eczacıları buluşturan bu platformun sektörün gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘‘Aktif Kozmetik Divizyonumuz, eczane kanalını geliştirmek amacıyla önemli çalışmalar yapıyor. 2000 yılından beri düzenlenen eğitimler ile Türkiye’deki eczacılara dünyadaki trendleri ve eczane kanalındaki gelişmeleri aktarıyoruz. Ayrıca eczacıların işlerini daha ileri taşımaları için tüketici beklentileri gibi konularda eğitimler veriyoruz. Bu yılki buluşmanın L'Oréal Türkiye açısından bir önemi daha var; yeni markamız CeraVe’yi burada eczacılarımıza anlatma fırsatı bulduk.’’

Türkiye’nin en iyi uygulamalarına sahip eczaneler ödüllendirildi.

L'Oréal Türkiye’nin sponsorluğu kapsamında Lider Eczacı Hizmet ve Deneyim Yarışması düzenlendi. L'Oréal Türkiye ve Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği ortaklığında düzenlenen yarışma ile ülke çapında gelişim sağlayan eczaneler arasında en iyi uygulamaları yapanlar seçildi. Design ve tanzim teşhir, tüketici hizmetleri ve deneyim yolu ile dijital platform ve CRM alanında olmak üzere 3 ayrı kategoride en iyi uygulamalara sahip eczaneler jüri tarafından değerlendirildi ve en iyiler ödüllendirildi. Ödül kazanan eczaneler ise şöyle:

2 kategoride fark yaratan Petek Eczanesi / Gebze, hem Eczane Design ve tanzim teşhir hem de

Tüketici Hizmetleri ve deneyim yolunda oy birliği ile seçildi. Dijital platform Kategorisi’nde Umut Eczanesi / Çorlu seçildi.

SOLDAN SAĞA FOTOĞRAF İSİMLER:

Stathis Grammenos/ L’Oréal Aktif Kozmetik Yunanistan Kategori Müdürü

Delphine Cartier/ Jerome Cartier’in eşi

Jerome Cartier/ Eczacı / Fransa, Lyon

Lemonia Varvara/Eczacı/Yunanistan, Serres

Aysun Karadeniz/ Petek Eczanesi, Gebze

Sibel Ayata Büyükkurnaz/ L’Oréal Aktif Kozmetik Perakende ve İş Geliştirme Müdürü

Umut Eren/ Umut Eczanesi, Çorlu

Esra Zengin/ Plaza Eczanesi, Bursa