L’ORÉAL VE PERFECT CORP.’TAN SANAL MAKYAJ UYGULAMASI YOUCAM MAKEUP ORTAKLIĞI

L’Oréal ve Perfect Corp, ödüllü güzellik uygulaması YouCam Makeup ile L’Oréal markalarının makyaj koleksiyonlarının entegresyonuna yönelik global bir ortaklık gerçekleştirdi. Bu iş birliği ile güzelliğe meraklı yüz milyonlarca kişi, L’Oréal markalarının makyaj koleksiyonlarını sanal olarak deneme, ürünler hakkında bilgi sahibi olma ve uygulama ya da mağaza üzerinden alışveriş yapma fırsatı elde edecek. Ortaklık kapsamında L’Oréal veya diğer mağazalarda uygulamadan faydalanılarak müşteri deneyimlerini mükemmelleştiren yenilikçi yöntemler uygulanmış olacak.

“Perfect Corp. - L’Oréal ortaklığı, müşteri deneyimini geliştirmek için hizmetlerin farklı kanallardan sağlanması sürecini hızlandırıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan L’Oréal Dijital Kanallar Direktörü Lubomira Rochet “Sanal makyaj, artırılmış gerçeklik, online ve offline ve kanalların bir araya getirildiği modern bir güzellik deneyiminin temel özelliklerini sunuyor. Bu hizmetler, müşterilerimizi çok memnun ediyor ve markalarımıza olan ilgiyi arttırıyor” diye konuştu.

Perfect Corp. CEO'su Alice Chang ise; “Güzellik sektörünün lideri L’Oréal ile iş birliği yapmaktan ve artırılmış gerçeklik teknolojisi aracılığıyla markanın ürünlerini gerçeğe dönüştüren mükemmel bir makyaj deneyimi sunmaktan çok memnunuz. Bu ortaklık ile güzelliğine düşkün olanlar dünyanın dört bir yanından L’Oréal ürünlerini deneyimleme ve tüketicilerin güzellik ürünlerini keşfetme, deneme ve satın alma şeklinde önemli bir dönüşüm gerçekleşecek” diye konuştu.

L’Oréal Paris ve Yves Saint Laurent ile Japonya'da başlayan bu ortaklığın sonraki aşaması Cannes Film Festivali'nde gerçekleşti, YouCam Makeup ve L’Oréal Paris, uygulamada sanal deneyimleme için 64 sanal güzellik görünümünü ABD, Hindistan, Meksika ve Rusya'da meraklılara gösterdi. Her bir görünüm, kullanıcıların uygulama aracılığıyla deneyebileceği ve satın alabileceği bir L’Oréal Paris ürünleri koleksiyonu içerdi, en yeni artırılmış gerçeklik teknolojisi aracılığıyla eşsiz bir kırmızı halı deneyimi sağlandı.

Uygulamaya Ulaşabilirlik

YouCam Makeup, App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir. Beauty Circle uygulaması App Store ve Google Play'de ücretsiz olarak bulunmaktadır. Beauty Circle'ın web versiyonuna ulaşmak için www.beautycircle.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dünyanın 1 numaralı güzellik şirketi L’Oréal Grubu bünyesinde 1980'li yıllardan bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren L’Oréal Türkiye, kadın ve erkeklerin tüm güzellik ihtiyaçlarını karşılayan ürünler sunuyor. L’Oréal’in küresel büyüme için belirlediği ‘bir milyar yeni müşteri’ hedefine en çok katkıyı sağlayan ülkeler arasında yer alan ve kendi bölgesi olan Doğu Avrupa’da stratejik bir konuma sahip L’Oréal Türkiye, faaliyet alanlarında pazarın genel büyümesinin üzerinde bir performans gösteriyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 'Herkes İçin Güzellik' misyonunu sahiplenen L'Oréal Türkiye, globaldeki asırlık bilgi ve deneyimini “Tüketici Ürünleri”, “Lüks Ürünler”, “Profesyonel Ürünler” ve “Aktif Kozmetik” bölümleri ile tek bir çatı altında sunuyor. Türkiye'de bulunan 22 markası ve 1 fabrikasıyla yerel markalara da yatırım yaparak sektöre ve ekonomiye daha fazla değer katıyor. L'Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmeliyet arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de “Herkes İçin Güzellik” demeye devam ediyor.