L’ORÉAL YENİ MAKYAJ HİZMETLERİ İÇİN IMAGE METRICS İLE YENİ BİR LİSANS SÖZLEŞMESİ YAPTI!

L’Oréal Paris ve Image Metrics Makyaj uygulaması ‘’Makeup Genius’’ ile ortaklıklarındaki yeni bir döneme başladıklarını gururla açıkladılar.

2014 yılından beri olan uygulama Image Metrics’in övülmeyi hakeden yenilikçi teknolojisinin bir ürünü. L’Oréal Araştırma ve Yenilik bölümünün desteği ve güçlü uzmanlığı ile ‘’Makeup Genius’’ vizyonumuzu güzellik kavramıyla bütünleştirmede bir dönüm noktası. Uygulama her kullanıcının kendine özgü yüz özelliklerini gözlemleyip, aynı anda kusursuz hayali bir makyaj yapmasına izi veriyor.

‘’Makeup Genius’’ ürünleri almadan önce örneklerini görmek ve yeni ürünlere göz gezdirmek isteyen 20 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildi, bu durum L’Oréal Paris ve Image Metrics’in ileri dönemler için yeni ortaklıklar kurmaya karar vermelerini sağladı. Bu ortaklık yeni özelliklerin geliştirilmesini, yeni ürünlerin ortaya çıkmasını ve kullanıcıların ürüne ‘’WOW’’ efektini kullanmasını sağlayacak. Image Metrics CEO’su Ron Ryder ‘’Makeup Genius kadınlara geniş ürün portfolyamıza ulaşma, ürünleri deneme, sosyal medyada bu ürünleri paylaşma ve kolayca satın alma imkanı sunuyor. Image Metrics ile girdiğimiz bu yeni dönem müşterilerimizle iletişimimizde yeni olanaklar sunmakla beraber onlara daha kolay, kişisel ve gerçek bir güzellik programı sunmamızı sağlıyor.’’ diyor. Bu anlaşma L’Oréal’e kadınların daha güzel hissetmelerini sağlayan kolay ve uygulanabilir hizmetleri piyasada en iyi sunan teknolojiye sahip olan Image Metrics’in teknolojisine ulaşma imkanı veriyor.

L’Oréal Paris Hakkında

120 ülkede mevcut olan L'Oréal Paris'in imzası aynı düşüncenin etrafında gelişmektedir : yenilik yapmak ve en yüksek performanslı ürünleri en çok sayıdaki tüketiciye en iyi fiyatlarda sunmaktır. Laboratuarlarından geçen bu araştırma ve uzmanlığı tüm dünyaya yayma düşüncesi.Sürekli mükemmelik arayışında olan L'Oréal Paris güzelliğin geleceğini hazırlamaktadır. Sorumluluklarımız, verdiğimiz sözler, özgünlük ve saygı gibi tüm dünyadaki kadın ve erkeklere karşı sahiplendiğimiz değerlerimiz, bize güzellik dünyasında lider olma imkanı sağlamıştır. L'Oréal Paris'in felsefesi herkesin, her ne yaştan, cinsiyetten veya kökenden olursa olsun "buna değdiği" dir. Markamız, kadın ve erkekleri hayatları boyunca her dönemlerinde desteklemeye kararlıdır. L'Oréal Paris kişinin güzellik hakkını savunmaktadır : Tüm güzelliklere sahip olma ve L'Oréal Paris ürünleri ile ışıl ışıl parlama hakkı. Image Metrics Hakkında Image Metrics yüz analizi ve algılaması yapan önder bir gerçeklik şirketidir. Şirket dünyadaki en üst seviye teknolojiyi sağlamaktadır. Image Metrics teknolojisi ünlü filmlerde, oyunlarda ve popular sosyal medya uygulamarında da kullanıldı.

İletişim L’Oréal Türkiye : kurumsal.iletisim@loreal.com