NYX Professional Makeup’tan Yeni Mağaza Atağı!

L’Oreal çatısı altındaki Amerika’nın ünlü makyaj markası NYX Professional Makeup, Türkiye’deki satış noktalarına bir yenisini ekleyerek İstanbul dışındaki ilk mağazasını Nisan ayında İzmir Optimum’da açtı.

Dünya kozmetik devi L’Oreal ailesinin en yeni üyelerinden Amerika’nın ünlü makyaj markası NYX Professional Makeup, 2016 yılında İstanbul Bağdat Caddesi’inde ilk mağazasını açarak kozmetik sektöründe parekende mağazacılığa yeni bir soluk getirmişti. 2017’de de mağazalaşma atağını tüm hızıyla sürdüren; cesur, yenilikçi, renkli, profesyonel ve güzellik odaklı NYX Cosmetics, Türkiye’deki satış noktalarına bir yenisini ekleyerek İstanbul dışındaki ilk mağazasını İzmir Optimum’da açtı.

Kısa sürede ünlü bloggerların, makyaj tutkunlarının favori markalarından biri haline gelen NYX Cosmetics, makyaj severlerin ve makyaj sanatçılarının ihtiyacı olan bütün kült ürünlerini Nisan ayında İzmir Optimum’da İzmirli makyajseverlerle buluşturdu. NYX Cosmetics, ayrıca online alışveriş sitesi üzerinden de birbirinden renkli, canlı ve profesyonel makyaj ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarda makyaj tutkunlarına sunuyor.

Tüm kategorilerde 2000'den fazla profesyonel makyaj ürün gamına sahip olan NYX Cosmetics’in  kült ürünlerinin başında; makyaj sabitleyici spreyler, gözenek gizleyici baz pore filler, çok yönlü kullanıma sahip Jumbo Eye Pencil Milk, Wonder Stick kontür kalemi ve bir çok farklı yapıda geniş renk seçenekleri sunan ruj koleksiyonları yer alıyor.

Dünyanın 1 numaralı güzellik şirketi L’Oréal Grubu bünyesinde 1980'li yıllardan bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren L’Oréal Türkiye, kadın ve erkeklerin tüm güzellik ihtiyaçlarını karşılayan  ürünler sunuyor. L’Oréal’in küresel büyüme için belirlediği ‘bir milyar yeni müşteri’ hedefine en çok katkıyı sağlayan ülkeler arasında yer alan ve kendi bölgesi olan Doğu Avrupa’da stratejik bir konuma sahip L’Oréal Türkiye, faaliyet alanlarında pazarın genel büyümesinin üzerinde bir performans gösteriyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 'Herkes için güzellik' misyonunu sahiplenen L'Oréal Türkiye, globaldeki asırlık bilgi ve deneyimini “Tüketici Ürünleri”, “Lüks Ürünler”, “Profesyonel Ürünler” ve “Aktif Kozmetik” bölümleri ile tek bir çatı altında sunuyor. Türkiye'de bulunan 22 markası ve 1 fabrikasıyla yerel markalara da yatırım yaparak sektöre ve ekonomiye daha fazla değer katıyor. L'Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmeliyet arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de herkes için güzellik demeye devam ediyor.